O nama

Kratka istorija, naša misija i vizija

Ko smo mi?

Kompanija Bonus Systems osnovana 1995. pod imenom Bonus Stan godine kao malo porodično preduzeće, nakon skoro 3 decenije uspešnog poslovanja u svom timu ima sopstveni projektni biro koji čine visoko specijalizovani stručnjaci iz oblasti mašinske i građevinske struke zadužene za projektovanje, dizajn, statističke proračune kako za staklene fasade, tako i za druge aluminijumskei PVC sisteme.

Naša vizija i misija

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja postavlja više standarde kako uoblasti poslovanja, tako i u oblasti življenja, da uvodi nove navike i trendove i kreira ih. Da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi…

Delatnosti kojima se bavimo

-  Projektovanjem, izradom i montažom svih vrsta  aluminijumskih i PVC sistema 

-  Okretno-nagibni (prozori i vrata)

-  Staklene fasade 

-  Klizni sistemi 

-  Harmonika sistemi

-  Staklene ograde 

-  Bioklimatske pergole 

-  Staklene bašte 

-  Giljotina sisteme

-  Ventilisane fasade

 

Trudimo se da budemo društveno odgovorni i da sopstvenim primerom budimo svest o očuvanju životne sredine. U skladu sa tim sva sirovina koja se u našoj proizvodnji smatra suvišnom, bude iskorišćena (reciklirana) za dalju upotrebu.

Portfolio

Ponosni smo jer radimo na uspešnim
projektima

CAREER

Zainteresovani ste da se pridružite našem timu?

Pošaljite nam svoju biografiju sa "career" u naslovu, a mi ćemo Vas kontaktirati ukoliko nam zatreba neko sa Vašim kvalifikacijama. Hvala na upitu!!