O firmi

O firmi

Kratka istorija,
naša misija i vizija

Kompanija Bonus Systems osnovana je 1995. godine pod imenom Bonus Stan kao malo porodično preduzeće. Nakon skoro 3 decenije uspešnog poslovanja, u svom timu ima sopstveni projektni biro, koji čine visoko specijalizovani stručnjaci iz oblasti mašinske i građevinske struke, zaduženi za projektovanje, dizajn, statističke proračune, kako za staklene fasade, tako i za druge aluminijumske i PVC sisteme.

Osim stručnog kadra, imamo i preko 30 visokoobučenih CNC operatera i montažera. Naš stručni kadar zadužen je da usluga koju pružamo svojim klijentima bude na vrhunskom nivou od početka projektovanja, preko izrade i transporta do same montaže i finalnog proizvoda. 

Osim proizvodnje, posedujemo sopstvenu logistiku te nudimo i mogućnost transporta i montaže u Evropi i svetu. 

Proces proizvodnje obavlja se na najsavremenijim CNC obradnim centrima, na kojim je veći deo procesa automatizovan tako da se i mogućnost greške svodi na minimum. U procesu proizvodnje koristimo materijale svetski priznatih proizvođača profila i prateće opreme. 

Kako bismo zadovoljili zahteve naših klijenata u potpunosti, implementirali smo standard za proizvodnju i ugradnju naših proizvoda: 

ISO 9001,  ISO 14001,  ISO 27001,  OHSAS 45001,  ISO 50001

Naša vizija

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja postavlja više standarde kako u oblasti poslovanja, tako i u oblasti življenja, da uvodi nove navike i trendove i kreira ih. Da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi.

Naša misija

Misija naše kompanije je da svojim proizvodima i uslugama zadovoljimo sve potrebe kupaca, da imamo motivisan i zadovoljan tim koji će svakom projektu pristupiti sa jednakim elanom, da svojim pristupom poboljšamo kvalitet života u društvenom i prirodnom okruženju.